Oprea se pregăteşte în Grecia, în timp ce Angela Moroşanu se antrenează în SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Oprea
Marian Oprea

Atletul Marian Oprea, vicecampion olimpic în 2004 la Atena în proba de triplusalt, se află în Grecia pentru perioada de pregătire dinaintea startului de sezon indoor, în timp ce Angela Moroşanu (400 de metri garduri, foto) se antrenează în SUA, se arată într-un comunicat al Federaţiei Române de Atletism.

În 2011, an preolimpic, sunt programate următoarele competiţii internaţionale: Campionatele Europene indoor-seniori, Campionatele Europene pe echipe - seniori Liga I (obiectivul prioritar al FRA fiind promovarea în Superliga continentală), Campionatele Europene de juniori 1 şi cele de tineret, Campionatele Mondiale de juniori 2 şi Campionatele Mondiale de seniori în aer liber.


Alături de Oprea, în Grecia se mai află şi Carmen Toma, specialistă tot în proba de triplusalt. Roxana Bircă (5.000 de metri) se pregăteşte până la data de 3 februarie în Portugalia la Algarve, alături de ea mai fiind Ioana Doaga (800 şi 1.500 de metri), Bianca Razor (400 de metri).

Cristian Vorovenci (800 de metri) se va pregăti începând de joi la Madrid, alături de lotul naţional de semifond al Spaniei, sub coordonarea lui Arturo Martin. Vorovenci va participa, în data de 12 februarie, la Budapesta, la primul concurs din acest an.

Ceilalţi atleţilor din grupa de sprint, garduri, sărituri, se pregătesc la Bucureşti şi Bacău. Nicoleta Grasu se va pregăti în Bucureşti, în vreme ce restul grupei de aruncări va fi la Slănic Prahova.

Liliana Bărbulescu (1.500 de metri) şi Cătălin Câmpeanu, campion naţional la 100 şi 400 de metri, se vor antrena în Cipru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite