Marian Oprea: "Sper ca eu şi Nicoleta să luăm aurul la ediţia viitoare a Europenelor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atletul Marian Oprea a declarat, luni seară, la revenirea în ţară de la Campionatele Europene, că speră ca la ediţia următoare a competiţiei el şi Nicoleta Grasu, câştigătorii medaliilor de argint la Barcelona, să se afle pe prima treaptă a podiumului.

"Această medalie de argint are o semnificaţie mai mare pentru mine, ţinând cont că am fost accidentat o perioadă de timp. Cu atât este mai frumoasă revenirea mea, cu cât am reuşit să obţin această medalie la CE. Aveam nevoie de un asemenea moment şi este foarte important că la toate competiţiile la care am participat în acest an nu am avut nicio problemă de sănătate. Pentru mine urmează alte concursuri, voi participa la alte trei competiţii şi sper să fie bine. De acum este mult mai simplu pentru mine să particip la competiţii mai importante. Chiar glumeam la Barcelona cu Nicoleta (Grasu) şi iată că am reuşit de data asta să luăm amândoi argint şi sperăm ca la ediţia următoare să transformăm medaliile în aur. Sper ca totul să meargă din ce în ce mai bine, iar la Londra (n.r. - la Jocurile Olimpice) să fiu în cea mai mare formă", a spus Oprea.

Marian Oprea a câştigat medalia de bronz în proba de triplusalt, la ediţia din 2006 a Campionatelor Europene, aceeaşi performanţă fiind reuşită atunci şi de Nicoleta Grasu la aruncarea discului.

La CE de la Barcelona, delegaţia României a câştigat două medalii de argint, prin Grasu la aruncarea discului şi Oprea, la triplusalt.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite