Jamaicanul Usain Bolt revine pe pistă în luna iulie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Triplul campion olimpic la Beijing, Usain Bolt, va lua startul în cura de 200 m din cadrul reuniunii atletice de la Lausanne (Elveţia), programată pe 7 iulie, a anunţat Federaţia internţională de atletism (IAAF) pe site-ul său oficial.

Aceasta va fi prima cursă a sezonului pe un stadion european pentru Bolt, care urmează să participe, de asemenea, la reuniunile de la Paris (17 iulie) şi Crystal Palace (24-25 iulie).

Prima sa apariţie în Europa va avea loc, însă, la Manchester, cu ocazia unei curse de 150 m pe străzile acestui oraş englez, programată pe 17 mai. La Jocurile Olimpice de la Beijing, Usain Bolt a câştigat medaliile de aur la 100 m, 200 m şi 4x100 m, stabilind totodată noi recorduri mondiale în aceste probe.

Reniunea de la Lausanne are statut de Super Grand Prix, cel mai important din circuitul atletic mondial, după cele şase reuniuni din cadrul Golden League.

„Abia aştept să revin pe pistă. Mă simt în formă şi participarea la aceste curse mă va ajuta să mă pregătesc mai bine pentru Campionatul Mondial, care este principalul meu obiectiv în acest sezon”, a spus sprinterul jamaican.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite