Genunchiul nu-i mai face probleme Mihaelei Melinte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Genunchiul nu-i mai face probleme Mihaelei Melinte
Genunchiul nu-i mai face probleme Mihaelei Melinte

Câştigătoare a titlului mondial şi european la sfârşitul anilor ’90, Mihaela Melinte a depăşit problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultimul timp, vizând acum participarea pentru a 5-a oară la CM.

Hotărâtă şi volubilă, dar şi politicoasă - înainte de antrenament, în momentul în care şi-a făcut apariţia la terenul de aruncări din Snagov, ne-a adresat un salut, lucru mai rar întâlnit la alte vedete din sport - Mihaela Melinte este acum în căutarea aruncării care să-i aducă participarea la Mondialele de la Berlin. “De circa o lună pregătirea mea a fost tot mai bună.

Au început să-mi meargă şi mie aruncările, ca niciodată. Am avut probleme cu un genunchi care nu m-a lăsat să-mi fac antrenamentele cum trebuie. E problemă cu rotaţia, că dacă merg picioarele bine se duce şi obiectul bine. Nu mai pot eu să fac ceea ce făceam înainte. Sărituri, alergări, viteză. Este important că mi-am revenit un pic la forţă şi pe aruncări”, a declarat pentru „Adevărul Sporturi” fosta campioană mondială şi europeană.

Pentru sportiva originară din Bacău, Baza Nouă din Snagov este ca o a doua casă. „Din iarnă mă pregătesc aici. N-am plecat nicăieri. Aici avem toate condiţiile pentru o pregătire bună. Vremea caniculară nu mă incomodează. Ba chiar mă ajută. Pe mine mă deranjează frigul”. Altfel, în afară de antrenamente, Mihaela Melinte îşi petrece timpul liber mergând la pescuit sau jucând cărţi şi table.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite