Fostul atlet Antonio Pettigrew s-a sinucis, conform concluziilor autopsiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul atlet american Antonio Pettigrew, găsit mort în maşina sa, la 10 august, s-a sinucis, conform unui raport al autorităţilor medicale ale statului american Carolina de Nord, dat publicităţii miercuri şi care conţine concluziile autopsiei.

Pettigrew a decedat în urma unei supradoze cu difenhidramină, un antihistaminic ce este folosit şi ca somnifer. O cutie ce conţinea astfel de pilule a fost găsit în maşina fostului sportiv, în momentul descoperirii trupului neînsufleţit al acestuia.

Fostul atlet american Antonio Pettigrew, care a recunoscut că s-a dopat şi i s-au retras medaliile de aur la Jocurile Olimpice din 2000 cu ştafeta de 4x400 metri, a fost găsit mort în maşina sa, la 10 august.

Pettigrew, care avea 42 de ani în momentul decesului, a fost membru al ştafetei 4x400 m americane, campioană olimpică în 2000 la Sydney. Însă el apoi a recunoscut în faţa unui tribunal american că s-a dopat începând din 1997, iar Comitetul Internaţional Olimpic i-a retras titlul la ştafeta americană în care figura şi celebrul său compatriot Michael Johnson.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite