Constantina Diţă, pe locul 3 la Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantina Diţă,  pe locul 3 la Londra
Constantina Diţă, pe locul 3 la Londra

Atleta română Constantina Diţă, campioana olimpică en-titre la maraton, s-a clasat pe locul al treilea în cursa de 10 km care a avut loc la Londra - BUPA London 10.000 -, fiind înregistrată cu timpul de 34 minute şi 25 secunde.

„Timpul meu nu a fost unul foarte bun, dar sunt totuşi mulţumită că am terminat printre primele trei. E prima cursă după maratonul de la Londra, am avut o perioadă destul de lungă în care a trebuit să-mi revin după problemele de acolo. În plus, fetele care m-au învins sunt mult mai tinere, aşa că, în condiţiile date, e un rezultat care mă satis-face”, a declarat campioana română la sfârşitul concursului.

„Ştiam că Diţă este destul de obosită în această perioadă, aşa că am profitat de şansa mea de a învinge o alergătoare fabuloasă precum Constantina”, a spus Kim Smith, câştigătoarea cursei de la Londra, care a fost mai rapidă decât Diţă cu aproape trei minute.

A doua treaptă a fost completată de britanica Hatti Dean, care a ajuns la mai puţin de două minute distanţă faţă de învingătoare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite