Bronz pentru Heltne şi Grasu la Cupa Europei de aruncări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicoleta Grasu
Nicoleta Grasu

Delegaţia României prezentă la Cupa Europei de aruncări, desfăşurată la Arles (Franţa) în perioada 20-21 martie, a obţinut două medalii de bronz prin Nicoleta Grasu, la aruncarea discului, şi Anca Heltne, la aruncarea greutăţii

Anca Heltne a reuşit să se claseze pe ultima treaptă a podiumului, după ce a aruncat greutatea la 19,11 metri, fiind depăşită de Nadzeya Ostapciuk (20,16 m) şi Natalia Miknevici (19,55 m), ambele din Belarus.

Nicoleta Grasu a obţinut medalia de bronz la proba de disc, după ce a reuşit o aruncare de 59, 92 metri, iar primele două poziţii au fost ocupate de germanca Nadine Muller (64,30 m) şi de poloneza Zaneta Glank (59,95 m).

Tot în proba de disc, românca Ileana Sorescu s-a clasat pe locul nouă, reuşind o aruncare de 54,47. La proba feminină de aruncare a ciocanului, Bianca Perie s-a clasat pe poziţia a noua, obţinând un rezultat de 65,34 metri, competiţia fiind câştigată de germanca Betty Heidler cu o aruncare de 72,48 metri.

La suliţă, două românce s-au calificat în finală, Monica Stoian clasându-se pe locul şase, cu 58,66 metri, iar Maria Negoiţă, pe locul nouă, cu 54,64 metri.

La probele masculine, un singur român a reuşit să se califice în finală, Levente Bartha, la suliţă, care s-a clasat pe locul al şaptelea, cu o aruncare de 74, 69 metri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite