Angela Moroşanu: "Visez la o medalie la Olimpiada de la Londra"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atleta Angela Moroşanu a declarat, luni, că îşi doreşte să obţină o medalie la Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012, deşi în momentul de faţă are unele probleme medicale ce au forţat-o să îşi întrerupă programul de pregătire din Statele Unite ale Americii.

"Am o problemă la gleznă, e o accidentare mai veche care a recidivat. Forţată de această accidentare, am zis să vin şi eu acasă, la Iaşi. Urmează să plec în Olanda, la un medic, pentru a vedea exact cum pot să mă recuperez mai repede. Acum fac doar antrenamente uşoare şi sper să prind Mondialele din august, care vor avea loc în Coreea de Sud. Nu am obţinut încă baremul pentru Olimpiada de la Londra, dar asta nu este o problemă. Mai sunt multe turnee până anul viitor şi la oricare dintre acestea pot face baremul. Am participat la Olimpiadele de la Atena si Beijing şi încă visez la o medalie olimpică. Sper să reuşesc acest lucru anul viitor, la Londra", a afirmat Angela Moroşanu.

Sportiva care se pregăteşte de trei ani cu Ken Hardnen, în SUA, a precizat că se aşteaptă la trei medalii din partea atletismului românesc la Jocurile Olimpice de la Londra. "Ştiu că lucrurile nu stau prea roz în atletismul românesc, dar eu sper într-o comportare cât mai bună. Sunt mulţi atleţi români care au ales să se pregătească în străinătate, pentru că acolo condiţiile sunt mult mai bune decât în ţară. Oricum, eu sunt optimistă şi cred că anul viitor atletismul românesc va lua cel puţin trei medalii la Jocurile Olimpice. Nu dau nume pentru a nu supăra pe cineva", a adăugat sportiva în vârstă de 25 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite