Să arătăm cine suntem

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În viaţa fiecăruia dintre noi există fel de fel de prieteni. În această categorie de prieteni adevăraţi îl includ pe Cristian Ţopescu. Atunci când m-a rugat să scriu în ADEVĂRUL

În viaţa fiecăruia dintre noi există fel de fel de prieteni. În această categorie de prieteni adevăraţi îl includ pe Cristian Ţopescu. Atunci când m-a rugat să scriu în ADEVĂRUL SPORTURI, nu l-am putut refuza.

Nu sunt obişnuită să scriu pentru cititorii unui ziar. Nici nu prea am timp. Sunt mamă, soţie, manager al unei şcoli de gimnastică la Oklahoma (SUA), unde locuiesc, şi datorită invitaţiilor la multe evenimente caritabile, sunt mai mult în aer (adică în avion) decât pe pământ.

Voi găsi totuşi timp să scriu pentru acest supliment care îşi propune să se ocupe şi de ceea ce se întâmplă în sporturile pentru care banii nu reprezintă totul. Mai sunt mai puţin de două luni de zile până la Jocurile Olimpice de vară de la Beijing. Cred că marile victorii vor fi ale sportivilor asiatici. La gimnastică, China este favorită în ambele concursuri pe echipe, la feminin şi la masculin.

Chinezoaicele pot forma trei echipe la fel de valoroase. Am încredere în fetele noastre, campioanele Europei. Nu mai e zarvă în gimnastica românească. Chiar dacă sunt apăsate de povara palmaresului excepţional din "perioada Belu-Bitang", în echipa României totul are un numitor comun: unitatea.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite