Zece echipe la startul Ligii Moll din 2011-2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liga Mol la hochei pe gheaţă, competiţie care reuneşte echipe din Ungaria şi România, s-ar putea desfăşura în ediţia 2011-2012 cu 10 formaţii, relatează site-ul oficial al echipei SCM Corona Braşov Fenestela 68.

Competiţia care va debuta în septembrie va reuni la start 5 echipe din Ungaria (Dab.Docler, Miskolci JJSE, FTC- Orangeways, Sapa Fehérvár AV19, Újpesti TE), 3 din România (HSC Miercurea Ciuc, Corona Braşov Fenestela 68, Steaua Rangers), una din Slovacia (Nove Zamky) şi una din Serbia (Partizan Belgrad).

Sezonul regulat prevede câte patru meciuri (două acasă şi două în deplasare) pentru fiecare echipă, după sistemul ''fiecare cu fiecare''. Noutatea faţă de ediţia precedentă pentru următoarea fază a competiţiei, în care se va organiza baraj, între locurile 3-6 şi 4-5 (după sistemul 2 din 3, cu mai multe meciuri pe terenul echipei mai bine clasată), pentru accesul în semifinale.

Tabloul semifinalelor va fi completat de echipele clasate pe primele doua locuri la sfârşitul sezonului regulat, care vor fi calificate din oficiu.

Sezonul 2010/2011 al Ligii Mol a strâns la start 9 echipe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite