Webber:"Relaţia dintre mine şi Vettel s-a schimbat mult după incidentul din Turcia"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La aproximativ o lună de la incidentul în care cei doi piloţi ai echipei Red Bull Racing s-au acroşat, iar Webber a terminat în cele din urmă doar pe locul trei, în spatele rivalilor de la McLaren, pilotul australian a recunoscut că relaţia lui cu coiechipierul său Sebastian Vettel s-a schimbat în rău.

"Înainte de Turcia a existat o rivalitate foarte santatoasă şi aş spune că ne-a luat ceva timp să trecem peste ea, dar mă refer la câteva săptămâni, ceea ce este normal.

Incidentul nu a îmbunătăţit situaţia, dar nici nu a distrus relaţia noastră. Unii oameni au crezut că a fost sfârşitul lumii, dar nu a fost aşa. Pe termen scurt, Vettel a pierdut mai mult decât mine. Dar întreaga echipă a învăţat din această situaţie, inclusiv piloţii", a declarat acesta pentru BBC Sport.

În acelaşi timp Webber admite că relaţiile dintre piloţii echipelor de top nu pot fi niciodată perfecte dacă luăm în calcul rivalitatea pentru titlu. "Ar fi total nerealist pentru mine să spun că relaţia noastră este exact la fel, pentru că atunci când forţăm limitele foarte sus pentru echipă, când exista o miză mare, relaţiile vor fi sub presiune. Este perfect natural şi, de asemenea, este sănătos", a precizat pilotul australian.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite