Wallabies debutează cu victorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La primul meci din acest an în Tri Nations, Australia a echilibrat situaţia din clasament cu o victorie sâmbătă, la Perth, în faţa Africii de Sud. Scorul final, 16-9, a fost stabilit abia

La primul meci din acest an în Tri Nations, Australia a echilibrat situaţia din clasament cu o victorie sâmbătă, la Perth, în faţa Africii de Sud. Scorul final, 16-9, a fost stabilit abia în ultimul minut, după un drop-goal al lui Berrick Barnes, africanii terminând meciul fără niciun eseu.

Springboks erau în al nouălea cer după superbul succes cu Noua Zeelandă chiar pe "House of Pain" din Dunedine, dar Wallabies i-au readus repede cu picioarele pe pământ.

Australienii au închis perfect jocul în apărare, nu au lăsat niciun culoar liber şi, după un eseu care a încheiat o acţiune de manual, conduceau cu 5-3 la pauză.

Nici în partea a doua sud-africanii nu au reuşit parcă să se trezească din euforia victoriei cu All Blacks şi a doua încercare a australienilor a venit firesc.

Stirling Mortlock, ca un tăvălug, a dat la o parte un taloneur advers şi, cu alţi trei în spate, nu s-a mai oprit până în spaţiul de ţintă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite