WBC a decis rejucarea meciului Jo Jo Dan - Selçuk Aydin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

WBC a decis ca meciul dintre Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan şi turcul Selçuk Aydin, disputat în 5 iunie 2010 pentru titlul interimar al categoriei semimijlocie, în versiunea WBC, să se rejoace, sportivul din Turcia câştigând după o decizie controversată, anunţă boxingscene.com

Conform sursei citate, câştigătorul va deveni challenger la titlu mondial pentru meciul cu Victor Ortiz, campionul WBC la semimijlocie. Promotorii lui Jo Jo Dan şi Selçuk Aydin au la dispoziţie 30 de zile pentru a ajunge la o înţelegere privind rejucarea meciului.

În iunie 2010, Jo Jo Dan a fost învins în meciul pentru titlul interimar al categoriei semimijlocie, în versiunea WBC, la Istanbul, de turcul Selçuk Aydin.

Săptămâna trecută, Jo Jo Dan, l-a învins, la Port-of-Spain (Trinidad Tobago), prin KO tehnic în repriza a treia, pe Iwan Azore (Guyana) şi a cucerit titlul vacant de la categoria semimijlocie, versiunea WBC din Caraibe (CABOFE).

Jo Jo Dan, care a ajuns la 29 de victorii la profesionişti, dintre care 14 prin KO, a mai cucerit şi titlul Universal Boxing Organizations (UBO).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite