Viorel Simion: "Vreau să ajung campion mondial"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viorel Simion, care a boxat în gala lui Lucian Bute de la Montreal şi a fost prezent la sosirea acestuia la Bucureşti, şi-a propus ca obiectiv câştigarea titlului mondial în următorii ani.

Pugilistul Viorel Simion l-a învins la puncte pe mexicanul Pedro Navarrete, într-un meci desfăşurat pe durata a opt reprize, la categoria super pană, sâmbătă, în gala profesionistă de la Centre Bell din Montreal. Simion (29 ani) a reuşit astfel a 13-a victorie la profesionişti în tot atâtea meciuri (5 prin KO), în timp ce palmaresul lui Navarrete cuprinde 26 de victorii (15 prin KO), 11 înfrângeri (1 KO), 3 egaluri.

"A fost un meci foarte important pentru mine, urmărit de foarte mulţi spectatori, în jur de 10-12.000. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu mine, nu am fost eu însumi, cred că mi-am dorit prea multe. Am intrat şi în panică, când am fost numărat prima oară", a declarat Viorel Simion la aeroportul Otopeni.


Simion şi-a propus să ajungă cât mai repede campion mondial şi să-şi păstreze titlul cât mai mult timp. ''Obiectivul meu este să ajung campion mondial şi să păstrez titlul foarte mult timp. Dacă aş avea gale suficiente, asta s-ar putea întâmpla şi la sfârşitul anului viitor''.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite