Viitorul sună bine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu Voiculescu intenţionează să pună bazele unei şcoli pentru micuţii bucureşteni Fost handbalist în liga a doua, Radu Voiculescu este convins că va putea să readucă interesul

Radu Voiculescu intenţionează să pună bazele unei şcoli pentru micuţii bucureşteni

Fost handbalist în liga a doua, Radu Voiculescu este convins că va putea să readucă interesul copiilor pentru sportul cu mingea pe semicerc.

Şcoala de handbal ar urma să fie deschisă oficial cel mai târziu la începutul anului viitor, în luna februarie. Radu Voiculescu este optimist şi consideră că puştii din cartierele bucureştene vor fi interesaţi să practice handbalul.

"Cred că avantajul meu este dat de faptul că handbalul este unul dintre cele mai populare jocuri sportive. Faptul că există posturi de televiziune care transmit meciuri de handbal este un atu. Până la urmă, cred că mulţi dintre copiii care preferă acum să se joace pe calculator vor veni la sală", susţine viitorul patron.

Importă modelul ţărilor nordice

Planurile lui Voiculescu sunt extrem de ambiţioase. Românul vrea să importe modelul din ţările scandinave, unde copiii practică handbalul încă de la grădiniţă: "Vor fi mai multe grupe, începând cu cea rezervată copiilor născuţi în 2002. Sunt susţinut de alţi doi tineri antrenori, proaspăt absolvenţi de facultate, şi nu avem cum să nu reuşim".

Părinţii copiilor care vor dori să se înscrie la această şcoală vor plăti o sumă modică. Pentru 10 lei lunar, puştii vor putea să deprindă tainele jocului cu mingea pe semicerc. Aici este inclusă sala, care este închiriată, dar şi deplasările la campionatele şcolare, plus diverse premii, care vor fi acordate pentru stimularea copiilor.

În plus, graţie ajutorului oferit de o firmă, puştii vor primi, gratuit, echipamente de joc, dar şi mâncare, atunci când vor fi efectuate deplasări. "Trebuie să recunosc că am avut şansă pentru că o firmă importantă a decis să ne sprijine din punct de vedere financiar. Deocamdată, ei nu vor să li se dea publicităţii numele, iar eu le respect această decizie, mai cu seamă că managerul lor îmi este un bun amic.

Am găsit soluţii pentru ca taxa să nu fie o povară pentru copii. Astfel, cheltuielile lor se vor reduce la suma de 10 lei lunar.
Radu Voiculescu,
patron şcoală de handbal

Informaţii contact

Costuri - 10 lei lunar
Telefon pentru înscrieri şi detalii: 0733422965;0726954641
Adresa e-mail: radu_voiculescu@hotmail.com

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite