Viitori profesionişti la Snagov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima ediţie a taberei de baschet "Costel Cernat Campus", organizată la Complexul Sportiv Naţional "Nicolae Navasart", pe malul Lacului Snagov, s-a încheiat săptămâna trecută. 20 de copii au

Prima ediţie a taberei de baschet "Costel Cernat Campus", organizată la Complexul Sportiv Naţional "Nicolae Navasart", pe malul Lacului Snagov, s-a încheiat săptămâna trecută. 20 de copii au beneficiat de condiţii excelente de pregătire sub coordonarea fostei legende a baschetului românesc, actualmente antrenorul naţionalei de seniori, Costel Cernat.

"Am avut ocazia să ne pregătim în această bază superbă şi chiar bucuria de a-l avea printre noi într-una din zile pe fostul campion olimpic Ivan Patzaichin", spune Costel Cernat. Copiii, cu vârste cuprinse între 8 şi 16 ani, s-au antrenat patru ore pe zi, care au inclus, pe lângă pregătirea specifică, şi antrenamente în piscina COSR, aflată în apropiere.

Tabăra, care a durat o săptămână, a costat 200 de euro, preţul incluzând toate facilităţile. "Mi s-a părut o bună ocazie de a mă dezvolta ca jucător. Am învăţat multe aici, dar principala idee a fost să mă simt bine şi să joc baschet", a declarat Cosmin Maftei, 16 ani, din Sibiu, care îşi doreşte o carieră profesionistă în Euroligă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite