Victorie în faţa Croaţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala feminină a debutat cu o victorie în preliminariile pentru Campionatul European de baschet din 2009, grupa C. Fetele noastre au învins, la Târgu Jiu, selecţionata Croaţiei la

Naţionala feminină a debutat cu o victorie în preliminariile pentru Campionatul European de baschet din 2009, grupa C. Fetele noastre au învins, la Târgu Jiu, selecţionata Croaţiei la capătul unui meci foarte disputat, cu scorul de 70-64.

Anne Marie Parău (foto) a fost cea care a decis echipa câştigătoare, într-un final de infarct. Parău a încheiat partida cu 20 de puncte, opt recuperări şi cinci pase decisive, ea fiind ajutată de Florina Paşcalău, cu 23 de puncte, în timp ce Bianca Vescan a totalizat zece recuperări.

Croaţia a fost la un pas să câştige meciul, însă Paşcalău a încântat asistenţa cu o triplă de vis în minutul 37, atunci când fetele antrenate de Dan Moraru au preluat conducerea pe tabela de marcaj cu 59-58.

Până în final, România nu a mai cedat nicio minge şi a învins cu 70-64. În urma acestui joc, tricolorele ocupă locul trei în grupă, cu două puncte. Următorul joc al României se va disputa miercuri, la Ruzomberok, cu Slovacia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite