Vărzaru ratează Beijingul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicecampioană mondială în 2005, la Sankt Petersburg, cu reprezentativa României, Cristina Vărzaru va rata prezenţa la Jocurile Olimpice. Extrema legitimată la formaţia daneză Viborg HK nu

Vicecampioană mondială în 2005, la Sankt Petersburg, cu reprezentativa României, Cristina Vărzaru va rata prezenţa la Jocurile Olimpice. Extrema legitimată la formaţia daneză Viborg HK nu s-a refăcut după operaţia pe care a suferit-o la genunchi în luna februarie.

Fosta jucătoare de la Oltchim şi de la Rapid Bucureşti nu a evoluat, din aceeaşi cauză, nici la Campionatul Mondial disputat anul trecut în Franţa. De fapt, internaţionala română a pierdut ultimii doi ani, timp în care a suferit trei intervenţii chirurgicale.

Handbalista povesteşte, pe site-ul său, drama prin care a trecut, dezvăluind faptul că, după ultima operaţie, a fost atenţionată că este posibil să nu mai poată să intre niciodată pe teren! Din fericire, aceasta nu s-a întâmplat, chiar dacă refacerea jucătoarei este una de durată.

Ce spune Cristina

Pe site-ul său oficial, Cristina explică motivele care stau la baza absenţei sale din lotul pentru Jocurile Olimpice: "Ar fi un risc, în condiţiile în care numai 14 jucătoare au dreptul participării la competiţie.

Să privez naţionala de o jucătoare sănătoasă, care se antrenează zi de zi, doar ca să-mi împlinesc un vis, mi se pare cel mai egoist gest posibil în situaţia actuală", susţine internaţionala.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite