VIDEO Octavian Bellu: „Rotterdam este doar un pas important spre medaliile de la Londra”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lotului feminin de gimnastică, Octavian Bellu, a acordat la Rotterdam un interviu siteului GYMmedia în care vorbeşte despre revenirea sa la echipă şi despre ce aşteptări are el de la fetele pe care le antrenează.

„Federaţie Română de Gimnastică  mi-a cerut  mie şi Marianei Bitang să ajutăm noua generaţie a gimanstelor şi să le dăm câteva sfaturi antrenorilor. Am fost gata să vin înapoi în sală şi să fac ceea ce ştiam mai bine după 5 ani”, a spus Bellu.
 
„Echipa României vine după multe probleme, în special de sănătate. Avem o echipă mixtă, cu fete cu experienţă şi cu rezultate la Olimpiadă, cum este Sandra Izbaşa, dar şi cu gimnaste începătoare, aflate pentru prima dată la Mondiale, cum e Raluca Haidu. Eu nu mă uit la aceste fete cum sunt azi şi nici mâine sau la acest campionat. Mă uit să văd dacă progresează în vederea obţinerii unor medalii olimpice. Rotterdam şi Tokyo sunt doar nişte paşi importanţi pentru a vedea unde se situează gimnastele peste doi ani”, a adăugat Bellu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite