VIDEO Bute: "Era timpul să-mi apăr centura departe de casă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute
Lucian Bute

Campionul mondial în versiunea IBF, Lucian Bute, a declarat astăzi, la Nottingham, într-o conferinţă de presă de promovare a partidei cu Carl Froch, că a acceptat să lupte în Marea Britanie, deoarece consideră că a venit momentul să îşi apere titlul şi în afara Canadei.

"Am fost criticat pentru faptul că nu am luptat departe de Canada. Îmi aduc aminte când Joe Calzaghe (n.r. - fost pugilist galez) a luptat departe de casă la finalul carierei sale şi a avut parte de respectul cuvenit şi asta intenţionez să fac şi eu", a declarat Bute conform Mediafax.

Lucian Bute consideră că Froch va fi avantajat de cei aproximativ 9.000 de fani care îl vor susţine la 26 mai, dar este convins că îşi va apăra centura. "Aş vrea să-i mulţumesc lui Carl pentru că a acceptat lupta şi că va urca în ring împotriva mea. Marile lupte cer mult timp pentru negocieri, dar sunt fericit că această partidă va avea loc. Şi eu, şi Carl am avut cariere asemănătoare până acum. Pentru mine este momentul oportun să plec de acasă şi să îmi apăr centura. În inima mea, cred că eu voi fi câştigătorul. Carl este un luptător puternic şi agresiv. Va avea 9.000 de fani care îl vor încuraja, pe când eu nu voi avea atât de mulţi. Această întâlnire are toate ingredientele pentru o luptă mare", a spus Bute.

Înaintea conferinţei de presă, cei doi pugilişti s-au fotografiat în faţa Capital FM Arena, gazda întâlnirii din mai. Lucian Bute a ţinut pe umeri steagurile României şi Canadei, în timp ce Froch a purtat pe braţul drept drapelul Marii Britanii.

Biletele pentru partida dintre pugilistul britanic Carl Froch şi boxerul Lucian Bute, ce se va disputa în 26 mai, la Capital FM Arena din Nottingham, contând pentru centura mondială IBF la categoria supermijlocie, vor costa între 48 şi 360 de euro.

În meciul cu Froch, Lucian Bute îşi va pune pentru a zecea oară în joc centura IBF.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite