Cel mai rapid om al planetei, Usain Bolt, se visează fotbalist!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Usain Bolt la finalul cursei de 200 de metri
Usain Bolt la finalul cursei de 200 de metri

Cel mai rapid om al planetei, recordmen mondial la 100 de metri cu 9,58, Usain Bolt continuă să uimească lumea cu afirmaţile sale.

Planurile sale pentru Olimpiada din 2016 nu se opresc la cursele de 100 sau 200 de metri, jamaicanul analizând împreună cu antrenorul său posibilitatea de a participa şi la săritura în lungime! Barierele atletismului sunt însă prea mici pentru „Fulgerul din Jamaica“. Bolt (26 de ani) a afirmat că după întrecerea de la Rio de Janeiro intenţionează să-şi încerce norocul în sportul-rege.

S-a antrenat cu United

„Îmi place să joc fotbal, am făcut-o în meciuri de caritate, şi după Jocurile Olimpice vreau să fac performanţă în acest sport“, a declarat Usain Bolt în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Rio de Janeiro. Mare fan Manchester United, jamaicanul a participat la mai multe antrenamente ale „diavolilor“ şi, spune el, l-a ajutat pe Cristiano Ronaldo să-şi îmbunătăţească viteza, pe vremea când lusitanul alerga pe Old Trafford. Sir Alex Ferguson, care vede în Bolt „un mare caracter şi un fan necondiţionat al lui United“ e dispus să-i acorde o şansă nesperată atletului: „Anul viitor vom juca un meci de caritate cu Real Madrid, iar Usain va fi invitatul nostru. Să vedem ce ştie“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite