Un rival al lui Bute a condus cu 230 kilometri pe oră!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pugilistul Arthur Abraham, fost campion IBF la categoria mijlocie şi WBA la supermijlocie, a fost surprins conducând automobilul său Ferrari cu o viteză de peste 230 de kilometri pe oră, un record, la periferia oraşului Berlin, informează cotidianul Tagesspiegel.

Poliţia din Berlin a confirmat că un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost surprins conducând cu peste 230 de kilometri pe oră, dar nu i-a dezvăluit numele.

"King Arthur" se deplasa, miercuri seară, către centrul oraşului, pe o şosea pe care limita de viteză era de 80 de kilometri pe oră, pentru a asista la înmânarea unui premiu.

Camerele de supraveghere au permis identificarea sportivului, care în jurul orei locale 19.30 le-a semnalizat cu farurile celorlalţi şoferi să îi permită să treacă în faţa lor. Abraham a fost reţinut şi va avea permisul de conducere suspendat trei luni, el primind şi patru puncte de penalizare şi o amendă de 1.360 de euro.

Potrivit Tagesspiegel, nu este prima dată când Arthur Abraham a fost surprins conducând cu viteză excesivă. În 2009, el a condus cu 168 de kilometri pe oră pe o autostradă urbană. Pugilistul a negat atunci că s-a aflat la volan, susţinând că un prieten al său conducea maşina.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite