Trupa Class va cânta imnul Canadei la meciul Bute-Mendy

0
Publicat:
Ultima actualizare:

upa Class va cânta imnul Canadei la meciul dintre pugilistul român Lucian Bute, care locuieşte la Montreal, şi francezul Jean Paul Mendy, ce va avea loc sâmbătă seară, la Romexpo.

Trupa Class va interpreta, înainte de meci, imnul Canadei live, în limbile engleză şi franceză.

"E o mare bucurie pentru noi să fim alături de Lucian în seara în care îşi va confirma încă o dată valoarea în faţa a milioane de oameni. Apreciem adevăratele talente şi am pregătit chiar şi o versiune specială, cu ritmuri adaptate într-un stil original, a imnului Canadei, pe care îl vom cânta bilingv", spun membrii Class.

Trupa a lansat de curând un nou single, "Painter of my Soul", piesă ce a pătruns deja în playlist-urile radiourilor din ţară, şi susţine mai multe concerte în această vară.

Andra va cânta imnul României înaintea meciului Bute-Mendy, iar câştigătorul concursului "Românii au talent", Adrian Ţuţu, va interpreta şi el câteva melodii.

Lucian Bute îşi va pune în joc pentru a opta oară centura mondială, în faţa francezului Jean Paul Mendy, sâmbătă, în cadrul galei "Campion pentru România", care va avea loc la Romexpo şi va fi transmisă de Pro TV. Evenimentul va fi urmărit în peste 80 de ţări, cu o audienţă estimată la 400 de milioane de telespectatori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite