Ţopescu: "Vrem să propunem Primăriei Bucureşti să facă o alee a campionilor la noul stadion naţional"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Ţopescu (Foto Marian Iliescu)
Cristian Ţopescu (Foto Marian Iliescu)

Comentatorul sportiv Cristian Ţopescu a declarat în cadrul unei conferinţe de presă, că va propune Primăriei Capitalei ca la noul stadion naţional să se inaugureze o alee a campionilor, unde foştii mari sportivi să-şi imprime palmele în ciment.

"Vrem să propunem Primăriei Bucureşti ca la intrarea în noul stadion naţional, care va fi inaugurat în luna august, pe o alee să facem Aleea Campionilor şi să-i rugăm pe marii noştri campioni olimpici, mondiali sau europeni să-şi imprime palmele în ciment. Pentru a rămâne pentru generaţiile viitoare", a spus Ţopescu.

Senatorul PNL a anunţat că va lansa, vineri, la sediul Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport un program "Junior Sport", care are drept scop "atragerea copiilor către sport şi convingerea părinţilor să-şi îndrepte copiii către sport".

Cristian Ţopescu s-a numărat printre personalităţile prezente, joi, la conferinţa de presă organizată de Fundaţia Special Olympics România cu ocazia prezentării sportivilor ce vor participa la Jocurile Mondiale de vară Special Olympics.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite