Titlul rămâne în provincie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipele din Bucureşti, Dinamo şi Steaua în principal, dar şi Rapid, ultima fiind mai serios atinsă de criza economică, n-au reuşit nici în acest an să câştige campionatul la polo.

Deţinătoare a titlului din 2007, CSM Oradea a reuşit să se distanţeze decisiv încă din turneul cu numărul 3, de la Bucureşti. Ceea ce a făcut ca Federaţia să le anuleze pe ultimele două, care nu mai influenţau clasamentul final.

Bihorenii au sărbătorit în acest week-end victoria în faţa suporterilor. Conducerea clubului din oraşul aflat în vestul României au decis să permită accesul liber spectatorilor la ultimul turneu, găzduit de bazinul „Ioan Alexandrescu", oferind copiilor băuturi răcoritoare, iar părinţilor cafea pe gratis.

„A fost o luptă aprigă. Dinamo şi-a jucat ultima şansă", declara în urmă cu o săptămână, la finalul turneului bucureştean, Kalman Kadar, care, alături de Nicolae Diaconu, Tiberiu Negrean, Andrei Creţu, Alexandru Popoiviu şi Bogdan Cîmpianu, nu va pleca în vacanţă, ci va participa la viitoarele acţiuni ale lotului naţional.

Înfrânţi din nou, dinamoviştii promit revanşa pentru anul viitor. Pe locul trei s-a clasat Steaua.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite