Firma Electronic Arts a anunţat jocul video ”Tiger Woods PGA Tour 11”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tiger Woods, un sportiv obişnuit să ridice trofee
Tiger Woods, un sportiv obişnuit să ridice trofee

Firma Electronic Arts a anunţat că va scoate pe piaţă în iunie jocul video ”Tiger Woods PGA Tour 11”, o nouă versiune a jocului său video avându-l drept erou pe campionul de golf, aflat în dificultate după dezvăluirile legate de poveştile sale extra-conjugale, care l-au costat desistarea mai multor sponsori.

”Noi rămânem cu Tiger Woods, a precizat preşedintele EA Sports Peter. În pofida a ceea ce s-a întâmplat în viaţa lui personală, nu am remarcat un impact negativ în ce priveşte vânzările”.

Ca urmare a informaţiilor apărute în presă cu privire la infidelitatea sa conjugală, Tiger Woods a fost părăsit de majoritatea sponsorilor săi. De curând, constructorul american de automobile General Motors a anunţat că va pune capăt parteneriatului cu jucătorul de golf . Prin urmare, Tiger Woods nu va mai fi imaginea GM şi nu va mai putea conduce gratuit automobilele fabricate de această companie.

Tag Heuer, un fabricant elveţian de ceasuri, a decis să suspende utilizarea imaginii lui Woods în campaniile sale publicitare în SUA pe o durată nedeterminată. Este vorba de al treilea sponsor important care se desistează de la începutul scandalului care l-a atins pe sportivul cel mai bine plătit din lume, după ce Gillette a decis să nu mai apeleze la spoturile cu Woods, iar firma de consulting Accenture a tăiat punţile cu el, după 6 ani de colaborare.

Mai jos este o imagine a jocului Tiger Woods PGA Tour 10

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite