Tiger Woods s-a retras temporar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tiger Woods este liderul clasamentului mondial al jucătorilor profesionişti de golf
Tiger Woods este liderul clasamentului mondial al jucătorilor profesionişti de golf

Americanul este apăsat de recentele dezvăluiri făcute despre el şi spune că are nevoie de o perioadă alături de familie, pentru a se linişti. „Afacerea” Tiger Woods capătă proporţii inimaginabile la începutul ei.

Recent, cel mai bun jucător de golf al lumii a recunoscut că a fost infidel şi a decis să se retragă din circuitul profesionist, pentru o perioadă nedeterminată, pentru a se consacra familiei.

„După ce am reflectat îndelung, am decis să mă retrag din circuitul profesionist de golf pentru o perioadă nedeterminată. Trebuie să încerc să devin un soţ mai bun, un tată mai bun şi un om mai bun. Sunt conştient de faptul că infidelitatea mea a produs dezamăgire şi a rănit sentimentele multor oameni, dar în special ale soţiei şi copiilor mei. Vreau să le spun că sunt dezamăgit profund şi le cer iertare.

Nu mai este posibil, poate, să repar tot ceea ce am stricat, însă vreau să încerc să fac tot ceea ce pot", a precizat Woods într-un comunicat publicat pe site-ul său oficial, cerând totodată ca intimitatea să-i fie respectată, în „toată această perioadă dificilă".

Pe 2 decembrie, Tiger Woods a recunoscut că a comis „greşeli de comportament" şi şi-a „trădat familia", însă nu a confirmat în mod explicit zvonurile insistente referitoare la legăturile sale extraconjugale, care au ieşit la iveală după accidentul de maşină produs în circumstanţe încă neclare, pe 27 noiembrie, în apropierea casei sale.

Sportivul a suferit atunci răni uşoare la faţă, după ce a lovit cu maşina un hidrant şi un copac.

Potrivit poliţiei, soţia lui Woods, manechinul suedez Elin Nordegren, s-a folosit de o crosă de golf pentru a sparge unul dintre geamurile maşinii, pentru a-şi ajuta soţul să iasă.

Oficialii golfului îl susţin în continuare

În urma declaraţiilor sale, oficialii PGA Tour au dat publicităţii un comunicat în care îl asigură pe Woods „de tot sprijinul", menţionând că îl aşteaptă cu nerăbdare să revină în circuit. Şi firma americană producătoare de echipament sportiv Nike, unul dintre sponsorii lui Tiger Woods, şi-a manifestat sprijinul pentru jucătorul de golf. „Tiger şi familia sa se bucură de susţinerea totală a Nike", se arată într-un comunicat.

Tiger Woods, cel mai bogat sportiv din lume, cu venituri ce însumează în jur de un miliard de dolari, este căsătorit de cinci ani cu modelul suedez Elin Nordegren şi este tatăl a doi copii, Sam Alexis, născut în 2001 şi Charlie Axel, de zece luni.

Este acuzat de infidelitate

Unele ziare americane au avansat ipoteza că Elin ar fi utilizat crosa împotriva lui Woods, cu care s-a certat din cauza infidelităţii jucătorului. La scurt timp după accident, au apărut informaţii referitoare la relaţii conjugale ale lui Tiger Woods, una dintre presupusele amante, o animatoare de la un bar californian, cerându-şi chiar scuze, prin intermediul presei, faţă de soţia acestuia.

Potrivit mass-media, cel puţin zece femei susţin că au avut relaţii cu Tiger Woods. Printre acestea se numără două staruri porno, mai multe chelneriţe, manageri de club de noapte şi vedeta unui reality-show. În presă şi pe Internet au apărut email-uri şi sms-uri pe care Woods le-a trimis la două dintre amantele sale, Rachel Uchitel şi Jaimee Grubbs.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite