Tiger Woods a divorţat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tiger Woods şi fosta sa soţie Elin Nordegren
Tiger Woods şi fosta sa soţie Elin Nordegren

Jucătorul de golf Tiger Woods, care s-a aflat în centrul unui scandal anul trecut din cauza aventurilor extraconjugale, şi soţia sa, Elin, au divorţat după şase ani de căsnicie, au anunţat, luni, avocaţii celor doi într-un comunicat comun

Elin Nordegren şi Tiger Woods au confirmat astăzi că au divorţat", se arată în comunicatul în care se precizează că sentinţa a fost pronunţată de un tribunal din Florida.

"Suntem trişti că mariajul nostru s-a încheiat şi ne dorim reciproc tot ce este mai bun în viitor", au declarat cei doi în comunicatul citat, subliniind că vor avea custodia comună a copiilor lor, Sam Alexis (3 ani) şi Charlie Axel (1 an).

Avocatul lui Elin a anunţat că nu vor fi oferite detalii în privinţa termenilor divorţului, însă presa americană susţine că aceasta ar urma să primească între 100 şi 500 de milioane de dolari.

Primul sportiv miliardar din istorie a fost spitalizat pentru scurt timp după un accident rutier la ieşirea de la domiciliul său din Orlando (Florida) în noiembrie 2009.

Acest accident a fost debutul unui imens scandal marcat de dezvăluiri a unor legături extraconjugale cu chelneriţe şi actriţe de filme pentru adulţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite