Tiger Woods a fost implicat într-un accident de maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tiger Woods a fost implicat într-un accident de maşină, în urma căruia a fost spitalizat, însă rănile uşoare i-au permis ieşirea din spital. Sportivul este în afara oricărui pericol.

UPDATE: Jucătorul american de golf Tiger Woods, victima unui accident de automobil, a ieşit din spital, deşi iniţial ştirile despre el erau neliniştitoare. Potrivit unor ziare din oraşul său, Orlando, Tiger Woods a suferit mai multe răni pe faţă, care au necesitat spitalizarea sa timp de câteva ore, scrie Agerpres.

Tiger Woods se află într-o stare gravă în urma unui accident rutier în care a fost implicat, în Florida, potrivit unor ştiri din mass-media americană, citate de BBC Sport.

Maşina lui Woods a lovit un hidrant şi un copac în momentul în care încerca să iasă de pe aleea casei sale. Tiger Woods a fost dus la Spitalul Health Central, însă spitalul nu a confirmat această ştire.

Un oficial a fost citat de mass-media americană spunând că accidentul nu are nicio legătură cu consumul de alcool.

Air bag-ul nu s-a deschis în timpul impactului, ceea ce indică o viteză mică, potrivit BBC.

Cel mai mare jucător de golf a câştigat 14 titluri mari până în acest moment. După câştigarea ultimului său titlu, US Open, în 2008, a dispărut din lumea sportului pentru a efectua o operaţie la genunchi.

Tiger Woods este faimos pentru discreţia sa, preferând să dea declaraţii de presă doar legate de sport.

Celebritatea a venit pentru Tiger Woods la vârsta de 21 de ani, în 1997, când a câştigat primul titlu major.


Vom reveni cu amănunte

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite