VIDEO: Demolarea Texas Stadium, o acţiune spectaculoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cele mai vechi stadioane din SUA, Texas Stadium, leagănul echipei de fotbal american Dallas Cowboys, a fost demolat prin implozie. Imaginile, deosebit de spectaculoase, au făcut înconjurul lumii.

Trecut pe "linie moartă" de aproximativ cinci ani, Texas Stadium a fost locul în care Dallas Cowboys au cunoscut succesul şi pe care l-au cunoscut şi românii în serialul Dallas, deoarece au existat câteva scene în film trase chiar pe acel stadion. La vremea lui a fost unul dintre cele mai moderne stadioane din SUA, cu o accesibilitate unică, dat fiind faptul că se afla chiar în oraş.

Dar timpul şi-a pus amprenta asupra lui, astfel că echipa s-a mutat cu "arme şi bagaje" pe noua arenă construită în afara oraşului Dallas, în suburbia Arlington, "Cowboys Arena". O adevărată minune a tehnicii, noua arenă are, pe lângă cea mai mare plasmă din lume, facilităţi la care majoritatea arenelor din lume doar visează. Ultimele evenimente sportive găzduite de noua Cowboys Arena au fost, anul acesta, All Star Game-ul NBA şi meciul de box în care Manny Pacquiao şi-a păstrat centurile de campion al lumii. De asemenea, este foarte posibil ca pe Cowboys Arena să boxeze, în viitorul apropiat, şi Lucian Bute.

AICI PUTEŢI VEDEA SPECTACULOASA IMPLOZIE A STADIONULUI, PRECUM ŞI O FOTOGALERIE DIN TIMPUL DEMOLĂRII

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite