Tenisul îşi alege preşedintele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lupta pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, care are loc astăzi la Poiana Braşov, a scos din cei trei candidaţi - Ruxandra Dragomir, Florin Segărceanu şi Dumitru

Lupta pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, care are loc astăzi la Poiana Braşov, a scos din cei trei candidaţi - Ruxandra Dragomir, Florin Segărceanu şi Dumitru Hărădău - tot ce au mai bun de oferit sportului alb, dar şi ranchiunele dintre ei.

Ruxandra Dragomir îl acuză pe contracandidatul său, Segărceanu, de trădare, şi se bazează pe un program stabil şi pe o activitate îndelungată la nivel înalt în circuitul profesionist.

Segărceanu se bazează pe experienţă

De cealaltă parte, fostul căpitan nejucător al Cupei Davis susţine că a ales să candideze şi să n-o mai susţină pe fosta jucătoare, bazându-se pe experienţa de la conducerea lotului, dar şi pe cea acumulată ca jucător profesionist şi ca om de afaceri. Doar Dumitru Hărădău speră în tăcere ca urmaşul lui Ilie Năstase să fie el.

Un lucru este, însă, sigur: toţi vor o schimbare în fruntea tenisului, începând de la jucătorii de top ai României, care acuză actuala conducere de indiferenţă, până la cluburile din ţară.

În ciuda zvonurilor că în competiţia pentru fotoliul FRT ar intra şi Ilie Năstase sau că Titi Hărădău ar amâna alegerile, ANS, în frunte cu Octavian Bellu, precum şi cluburile prezente azi la eveniment îşi vor face datoria.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite