Tenismenii joacă printre şerpi la Jocurile Commonwealth

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şarpe cobra a fost descoperit, duminică, într-un complex sportiv care va găzdui partidele de tenis din cadrul Jocurilor Commonwealth. Competiţia va debuta săptămâna viitoare la New Delhi (India).

O asociaţie de protecţie a animalelor a anunţat că un şarpe cobra adult a fost găsit pe unul dintre terenurile de tenis unde vor avea loc partidele de la Jocurile Commonwealth.

„Organizatorii jocurilor ne-a cerut duminică să-i ajutăm să ia un şarpe de pe terenurile de tenis", a declarat responsabilul asociaţiei de protecţia faunei în India.
„Dacă găsim un şarpe, noi nu putem cere echipei să rămână acolo. Este vorba despre viaţa sportivilor noştri", a spus ambasadorul Africii de Sud în India, Harris Mbulelo Mejeke.


Acesta nu este singura problemă cu care se confruntă Jocurile Commonwealth de anul acesta, care vor avea loc în perioada 3-14 octombrie. Situaţia sanitară în satele sportive este sub orice critică, iar câinii comunitari umblă stingheri şi mârâie la loturi. Dacă la câini, rezolvarea s-a găsit la hingheri, la şerpi problema nu mai e atât de simplă, având în vedere că sunt simboluri religioase în India.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite