Tenis de masă/Tricolorele se bat cu Germania pentru un loc în sferturi la Mondiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniela Dodean
Daniela Dodean

Echipa feminină a României s-a calificat, joi, în barajul pentru sferturile de finală ale Campionatului Mondial de tenis de masă de la Moscova şi va întâlni Germania în această fază a competiţiei, informează site-ul oficial al Federaţiei Internaţionale de Tenis de Masă.

Meciurile de baraj pentru sferturile de finală ale competiţiei vor avea loc joi, de la ora 18.30. În cazul în care va trece de Germania, România va întâlni, vineri, în sferturile de finală, echipa statului Hong Kong.

România a învins, joi, în ultima partida din grupa D, formaţia Rusiei, cu scorul de 3-0. Primul punct pentru România a fost adus de Elizabeta Samara, care a învins-o în patru seturi pe Polina Mihailova (scor 11-4, 11-8, 7-11, 11-9). Daniela Dodean a dublat avantajul României, reuşind s-o învingă pe Anna Tihomirova în cinci seturi (11-7, 9-11, 11-7, 6-11, 11-7). Punctul decisiv a fost adus de Bernadette Szocs, care a învins-o în trei seturi pe Olga Baranova (12-10, 11-7, 11-6).

În primele patru partide din grupa D, România a obţinut două victorii, cu Slovacia (3-0) şi Belarus (3-0), şi două înfrângeri, cu Taiwan (1-3) şi cu Japonia (0-3).

România s-a clasat pe locul al treilea în grupa D, cu 8 puncte, fiind devansată de Taiwan, cu 9 puncte, şi de Japonia, cu 10 puncte.

În competiţia masculină, România a ratat calificarea în barajul pentru sferturile de finală, urmând să joace în turneul pentru poziţiile 13-24, împotriva reprezentativei din Singapore, joi, de la ora 16.30. În cazul unei victorii, România va întâlni Franţa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite