Tenis de masă/Medalii pe bandă rulantă la CE de juniori şi cadeţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportivii români au cucerit şase noi medalii la Campionatele Europene de tenis de masă pentru juniori şi cadeţi de la Kazan (Rusia), în probele individuale.

Astfel, Lucian Munteanu şi Irina Ciobanu au cucerit aurul la juniori dublu mixt, după ce au învins în finală perechea maghiară Tamas Lakatas/Dora Csilla Madarasz cu 3-1 (10-12, 11-9, 11-6, 11-8).

La dublu junioare, perechea româno-germană Bernadette Cynthia Szocs/Petrissa Solja a învins în finală cuplul româno-sârb Irina Ciobanu/Anelia Lupulesku, scor 3-0 (11-6, 11-8, 11-3).

Bernadett Balint a cucerit o medalie de bronz la dublu cadete, alături de croata Lea Rakovac, cele două fiind învinse în semifinale de perechea Nicole Trosman (Israel)/Nina Mittelham cu 3-1 (11-8, 11-6, 8-11, 11-9).

Bronzul a fost adjudecat de Bernadett Balint şi la cadeţi dublu mixt, alături de ungurul Nandor Ecseki, după eşecul cu 0-3 (10-12, 6-11, 7-11) în semifinala cu perechea croată Filip Zeljko/Lea Rakovac.

Bernadette Szocs are asigurată medalia de argint, dar va lupta pentru aur cu Petrissa Solja (Germania) în finala probei feminine de junioare, după ce a câştigat în semifinale, cu 4-3, disputa cu Brigitte Eerland (Olanda).

România a cucerit primele două medalii de la Kazan în competiţiile pe echipe, argint la junioare şi bronz la cadete.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite