Tenis de masă/A murit antrenorul centrului olimpic de la Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cunoscuţii antrenorului i-au amenajat un altar chiar la intrarea în clubul sportiv
Cunoscuţii antrenorului i-au amenajat un altar chiar la intrarea în clubul sportiv

Antrenorul emerit de tenis de masă Gheorghe Bozga, a decedat, joi, într-un spital din Bucureşti unde a suferit o intervenţie chirgicală, el urmând să fie înmormântat duminică, la Bistriţa, oraş al cărui cetăţean de onoare es

Gheorghe Bozga (58 de ani) i-a antrenat şi lansat în lumea sportului pe Călin Creangă, Mihaela Steff, Adrian Crişan, Bernadette Szocs şi pe mulţi alţii, fiind, în ultima perioadă, coordonatorul Centrului olimpic de tenis de masă de la Bistriţa în care se antrenau inclusiv copii şi juniori.

Directorul CSM Bistriţa, Dorina Lowenberg, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că Gheorghe Bozga a avut probleme de sănătate încă din anii 70 când a suferit un accident, el mai fiind dependent şi de hemodializă.

"În urmă cu două săptămâni, s-a internat la Bucureşti. Se simţea foarte rău, avea nevoie de o intervenţie chirurgicală, iar azi dimineaţă (n.r. - joi) a murit. Am pierdut un om foarte valoros, un tehnician desăvârşit", a declarat Dorina Lowenberg.

Ea a precizat că trupul neînsufleţit al antrenorului va fi adus la Bistriţa şi depus în Sala olimpică de tenis de masă unde toată lumea îi va putea aduce un ultim omagiu. "Toţi cei care l-au iubit şi apreciat vor putea veni la sală să-i aducă un ultim omagiu. Soţia domnului Bozga i-a fost alături în tot acest timp şi are nevoie să fie încurajată. Noi, ne vom ocupa ca şi club de tot ce ţine de înmormântare. Aceasta va avea loc duminică", a spus Lowenberg.

Citiţi şi Bistriţa, în doliu după moartea antrenorului emerit Gheorghe Bozga

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite