Tanczos: „Nu ştiţi ce s-a întâmplat acolo“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tanczos Barna
Tanczos Barna

Preşedintele Federaţiei Române de Hochei, Tanczos Barna, nu crede nimic din ce a relatat presa legat de incidentul de la Miercurea Ciuc.

Barna nu crede o iotă din relatările jurnaliştilor care au fost la faţa locului, deşi susţine că n-a văzut imaginile şi nici n-a fost prezent la meci.

Citeşte şi:
EXCLUSIV Ilie Năstase: „O să ajungă ungurii să-şi pună steagul pe Arcul de Triumf"

"Nu pot să comentez materialul pentru că nu l-am văzut. Dumneavostră nu ştiţi ce s-a întâmplat pe 1 decembrie în cauzul jucătorului Marinescu. Lucrurile acelea au fost dezminţite de tatăl jucătorului, dar nu a apărut în presă. Ba mai mult am văzut că apar poze trucate, în asemenea condiţii scandalul este provocat de presă. Dezminţirile nu sunt postate pe site-uri, nu se dau în ştiri. Sâmbătă am văzut un meci în care s-au intonat cele două imnuri naţionale şi pentru că România a câştigat la sfârşitul meciului în sală a fost ridicat drapelul României".

SFIDARE? Hocheiştii unguri din naţionala României au cântat imnul Ungariei! VIDEO

"Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă consideră nefondate şi nemeritate atacurile mediatice la adresa jucătorilor din lotul naţional de seniori", a continuat Tanczos Barna, precizând că echipa naţională a jucat în perioada 14-17 decembrie trei partide în cadrul Hockey Challenge Cup, câştigând, vineri, împotriva Ungariei cu scorul istoric de 4-1.

"Considerăm că problema imnului naţional de la meciul cu Ungaria este una falsă şi lipsită de orice legătură cu realitatea", a atras atenţia preşedintele Federaţiei Române de Hochei.

"La meciul din data de 16 decembrie, înainte de începerea partidei, s-au intonat imnurile României şi Ungariei. Naţionala noastră a câştigat partida, cu scorul de 4-1, drept urmare în timp ce se ridica drapelul României, s-a intonat din nou Deşteaptă-te române. Considerăm că acuzele aduse jucătorilor sunt absolut nefondate şi nemeritate. Cei 24 de sportivi au dat dovadă de dăruire totală şi voinţă extraordinară de a câştiga, iar publicul i-a susţinut din primul şi până în ultimul minut", a mai spus Tanczos.

Vadim Tudor: „Trebuie excluşi din lot. Ăştia nu sunt oameni, sunt bestii"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite