Tadici şi Huţupan s-au împăcat pentru Olimpiadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conflictul dintre Gheorghe Tadici şi Luminiţa Dinu Huţupan este, oficial, închis, după ce selecţionerul şi jucătoarea au decis să uite scandalul în care au fost implicaţi. Problemele au

Conflictul dintre Gheorghe Tadici şi Luminiţa Dinu Huţupan este, oficial, închis, după ce selecţionerul şi jucătoarea au decis să uite scandalul în care au fost implicaţi. Problemele au început acum patru luni, când Tadici a declarat, în exclusivitate pentru "Adevărul", că Luminiţa Dinu Huţupan joacă la Oltchim doar pentru "caşcaval".

Luminiţa a ieşit la contraatac, dezvăluind, în ziarul "Adevărul", o serie de amănunte despre conflictul dintre ea şi Tadici. Şi când se părea că cei doi nu se vor împăca niciodată, a venit minunea.

Este adevărat că eu şi domnul Tadici ne-am împăcat şi nu mai există niciun fel de probleme între noi.
Luminiţa Huţupan, jucătoare

Avem o relaţie normală, bazată pe respect. Suntem profesionişti şi nu e loc de conflicte.
Gheorghe Tadici, selecţioner România

Selecţionerul naţionalei feminine de handbal şi jucătoarea au îngropat securea războiului, dând uitării conflictul lor

Scandalul dintre Gheorghe Tadici şi Luminiţa Dinu Huţupan este, oficial, închis, după ce amândoi au decis să treacă peste conflictul care i-a avut drept protagonişti.

Totul a început în urmă cu patru luni, după ce Tadici a declarat, în exclusivitate pentru "Adevărul", că Luminiţa Dinu Huţupan, la fel ca şi alte jucătoare, a decis să apere culorile Oltchimului doar pentru "caşcaval".

Chiar dacă, ulterior, antrenorul a bătut în retragere şi a negat faptul că ar fi făcut aceste afirmaţii, situaţia a continuat să se degradeze. Până la urmă, conflictul dintre cele două părţi avea să aibă urmări dintre cele mai grave.

De aici şi până la demiterea lui Tadici de la cârma grupării vâlcene a mai rămas un singur pas. Inevitabilul s-a produs pe 11 iunie, când managerul Roibu şi tehnicianul s-au întâlnit pentru a pune la punct detaliile unei despărţiri amiabile. Imediat, Luminiţa a ieşit la contraatac, dezvăluind, în ziarul "Adevărul", o serie de amănunte cu privire la conflictul dintre ea şi Tadici.

Împăcare şi de dragul echipei

Cei doi s-au reîntâlnit în cantonamentul echipei naţionale, unde fiecare s-a străduit să păstreze aparenţele, evitând alte polemici. Antrenorul şi jucătoarea au dat dovadă de înţelepciune, mai cu seamă că echipa naţională feminină de handbal avea nevoie de linişte în vederea pregătirii pentru Jocurile Olimpice. Şi totuşi, având în vedere relaţiile glaciale dintre cele două părţi, puţini se mai aşteptau la o reconciliere.

Împăcarea a venit, din fericire: "Eu şi domnul Tadici ne-am împăcat, avem o relaţie absolut normală, între noi nu este loc de ranchiună. Am discutat împreună, am lămurit ceea ce era de lămurit, iar acum totul este bine. Eu nu sunt o persoană ranchiunoasă, aşa că am găsit amândoi înţelepciunea să trecem peste tot ceea ce a fost şi s-o luăm de la capăt, pentru binele nostru şi al echipei", a spus Luminiţa Dinu.

Confirmarea mult aşteptatei împăcări a venit şi de la Tadici: "Între mine şi Luminiţa există acum o relaţie normală, ca de la antrenor la jucătoare. De fapt, nici nu poate fi altfel, fiindcă amândoi suntem profesionişti, deci ne comportăm ca atare", a declarat tehnicianul, adăugând că, din punctul său de vedere, nici măcar nu a existat niciun conflict între persoana sa şi handbalistă.

Eu şi domnul Tadici ne-am împăcat şi nu mai există niciun fel de probleme între noi
Luminiţa Huţupan, jucătoare

Suntem profesionişti şi nu e loc de conflicte, deci ne comportăm ca atare
Gheorghe Tadici, selecţioner România

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite