TVR aduce Olimpiada de iarnă alături de români

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bobul expus la Bucureşti face deliciul copiilor
Bobul expus la Bucureşti face deliciul copiilor

Televiziunea publică vă invită să experimentaţi atmosfera Jocurilor Olimpice de Iarnă. TVR a amenajat, în Bucureşti, la Plaza România, spaţii dedicate prezentării sporturilor olimpice.

Aici se pot vedea ,,pe viu" echipamente şi accesorii originale folosite de sportivii români în diverse discipline olimpice - hochei, patinaj, schi, bob, skeleton, short track etc. Pe toată durata Jocurilor Olimpice, până la 28 februarie, românii se pot familiariza cu sporturile olimpice, pot afla istoricul celor 15 sporturi sau observa diferenţele dintre sanie şi skeleton, de exemplu.

Pe cele 15 ecrane full HD, se pot urmări spoturi de prezentare ale disciplinelor olimpice, precum şi transmisiuni ale competiţiilor de la Vancouver, difuzate în condiţii excepţionale de sunet şi imagine de TVR HD.

În acest proiect, TVR a beneficiat de sprijinul federaţiilor de schi, patinaj, hochei şi de bob şi sanie, care au pus la dispoziţie echipamentele expuse. TVR transmite cele mai importante momente ale Jocurilor Olimpice, inclusiv marea finală de hochei pe gheaţă, programată duminică de la ora 22.10, pe TVR 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite