TENIS DE MASĂ: Adrian Crişan s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai valoros jucător de tenis de masă din România al ultimului deceniu, Adrian Crişan, s-a calificat cu echipa de club germană TTF LIEBHERR Ochsenhausen în semifinalele Ligii Campionilor

Deşi este reprezentanta unui orăşel de doar 9.000 locuitori, TTF LIEBHERR Ochsenhausen, cu românul Adrian Crişan în echipă, s-a calificat, duminică, în careul cu aşi al celei mai importante competiţii intercluburi din ping-pong-ul mondial.

Adrian Crişan&Co s-au impus, în week-end, cu 3-1, pe terenul formaţiei poloneze Bogoria în returul sferturilor de finală. În prima manşă scorul a fost identic.

"Este o bucurie foarte mare pentru mine. Vom juca în semifinale cu francezii de la Hennebont. Nu va fi uşor pentru că la ei joacă sud-coreeanul Ryu Seung Min, campionul olimpic din 2004, dar sunt optimist pentru că l-am mai bătut în trecut pe asiatic. Şansele sunt egale", a declarat pentru Adevărul tenismenul român.

Medaliat cu bronz la Europenele din 2005 şi 2007, Adrian Crişan face parte din lotul României care întâlneşte, mâine, la Buzău, puternica naţională a Austriei, în cadrul Ligii Europene la tenis de masă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite