TENIS: Bilete pe sub mână la Cupa Davis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia a anuţat iniţial că vinde 1000 de bilete pentru meciurile de la Sibiu, dar până la urmă s-au dat 300 de bilete, vândute de către cei de la Sala Transilvania într-o secretomanie demnă de serviciile secrete.

Mass-media a fost informată că biletele au fost vândute deja şi că s-au comercializat numai 300 de bilete. „Noi am predat conform procedurii directorului de la Sala Transilvania un număr 300 de bilete spre vânzare. Nu a fost vorba niciodată să se vândă 1000 de bilete. Procedura vânzării biletelor nu ne mai aparţine” a spus preşedinta FRT, Ruxandra Dragomir. Acesta a mai spus că nu era obligaţia Federaţiei Române de Tenis că se vând bilete. Conducerea sălii Transilvania a declarat că nu era obligatoriu să anunţe din timp vânzarea de biletele. „Am pus afiş în momentul în care am primit biletele şi le-am vândut. Nu cred că era obligatoriu să procedăm altfel” a delcarat directorul Sălii Transilvania, Victor Cornea.

Socoteală proastă
Preşedinta FRT, Ruxanda Dragomir a făcut ea singură un bilanţ al locurilor din Sala Transilvania, dar după calculele făcute rămân în aer 250 de locuri. În condiţiile în care 1000 de locuri se vor ocupa pe bază de invitaţie, 300 de bilete s-au vândut, 300 de bilete merg către ITF,  iar echipele României şi Rusiei pot primii maxim 100 de locuri de fiecare, Dragomir nu a ştiut să răspundă unde sunt restul de 250 de bilete. „Nu am făcut probabil un calcul foarte exact. Eu am preluat o organigramă de la vechea conducere a Federaţiei” a mai spus sec Dragomir.

Sibienii care visau să prindă bilete la meciurile din weekend pentru Cupa Davis, vor rămâne cu buza umflată pentru că la fel ca şi anul trecut Federaţia Română de Tenis a făcut o adevărată afacere cu locurile din Sala Transilvania. După ce marţi de dimineaţă ofiţerul de presă al FRT, Tudor Mocuţa a anunţat că peste 1000 de bilete vor fi scoase la vânzare în după amiaza aceleiaşi zile, la ora 11.00 lucrurile au luat o turnură total diferită.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite