Susanu şi-a adus fetiţa la canotaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Susanu
Viorica Susanu

Parcul Herăstrău a fost ieri gazda primei ediţii a Galei Sporturilor Nautice, un eveniment care a strâns laolaltă campionii actuali şi legende din canotaj şi kaiac-canoe.

 O prezenţă inedită a fost cea a cvadruplei campioane olimpice Viorica Susanu (foto), care a venit însoţită şi de fetiţa ei Irina (6 luni). „Am adus-o să se acomodeze cu apa şi cu bărcile.

Fetele din barca de 8+1 o ştiu deja, că le-am prezentat-o în cantonamentul de la Snagov", a glumit Susanu (35 de ani), care a mai adăugat că nu exclude în  totalitate varianta revenirii în activitate pentru JO din 2012.

Lotul de canotaj va pleca săptămâna viitoare la CM din Noua Zeelandă, care se va desfăşura în perioada 31 octombrie - 7 noiembrie.

Pricop şi Popescu, înapoi în canoe

Una dintre surprizele organizatorilor a fost şi participarea într-o cursă demonstrativă a campionilor olimpici din 2000 la canoe 2.100 metri Florin Popescu (foto) şi Mitică Pricop.

Dotaţi cu „armele" cu care îşi doborau adversari în urmă cu un deceniu, cei doi s-au duelat cu actualii campioni mondiali, Alexandru Dumitrescu şi Victor Mihalachi. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite