Şase români vor lupta în gala Superkombat. Află cine sunt ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase sportivi români vor reprezenta România la cel de-al patrulea World Grand Prix al circuitului Superkombat 2012, care va avea loc la 20 octombrie, la Arad.

Conform promotorului Eduard Irimia, în piramida de patru, în urma căreia câştigătorul se va califica la Superkombat Final Elimination din 10 noiembrie, vor fi prezenţi învingătorul din gala de preselecţie "Bodyguardul", Răzvan Ghiţă, americanul Steve Banks, marocanul Fikri Ameziane şi muntenegreanul Goran Radonjici.

De asemenea, în super-fight-uri vor lupta Andrei Stoica, Alexandru Lungu, Miodrag Olar, Sebastian Ciobanu şi Adrian Mitu, ultimul pentru titlul naţional la 77 de kilograme, adversarii lor urmând să fie anunţaţi în perioada imediat următoare. "Avem deja experienţă în organizarea de evenimente în centre comerciale, aşa că am ales ca acest ultim turneu de calificare să aibă loc la Galeria Mall din Arad, care ne oferă condiţii foarte bune", a spus Eduard Irimia. Pentru gala de pe 20 octombrie vor fi puse în vânzare doar biletele VIP de la mesele din jurul ringului, în timp ce restul de aproximativ 2.000 de tichete vor fi distribuite gratuit clienţilor Galeria Mall prin diverse promoţii. Competiţia va fi transmisă în direct în 75 de ţări prin intermediul Eurosport, în România putând fi urmărită atât la Sport.ro, cât şi la Pro TV. În altă ordine de idei, promotorul Eduard Irimia anunţat un parteneriat cu clubul Metalbox Arad, acolo unde este legitimat şi Raul Cătinaş, cel care va reprezenta România la K-1 Final 16 Tokyo alături de Cătălin Moroşanu şi Benny Adegbuyi. "Metalbox devine astfel un centru important pentru acest sport alături de Scorpions Iaşi şi Respect Gym Bucureşti. Va fi o pepinieră pentru galele Superkombat", a explicat Irimia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite