Steliana Nistor, un model de urmat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul Sportiv Şcolar Sibiu organizează, în această perioadă, selecţii pentru următoarele discipline sportive: gimnastică artistică, baschet masculin, handbal, volei, înot, sărituri în

Clubul Sportiv Şcolar Sibiu organizează, în această perioadă, selecţii pentru următoarele discipline sportive: gimnastică artistică, baschet masculin, handbal, volei, înot, sărituri în apă, patinaj viteză şi şah. Aici a început performanţa gimnasta Steliana Nistor (foto), componentă a lotului naţional olimpic, multiplă campioană europeană şi vicecampioană mondială.

În acest moment, la Clubul Sportiv Şcolar Sibiu sunt legitimaţi peste 900 de sportivi, iar în cadrul clubului activează 60 de antrenori.

Pentru copiii care doresc să înceapă un sport de performanţă la C.S.Ş. Sibiu, numărul de telefon la care se pot cere detalii este 0269.432.941.

Cele mai importante secţii ale grupării de pe Cibin sunt cele de gimnastică artistică şi de baschet masculin. Dacă la prima disciplină rezultatele sunt deja cunoscute, să amintim că, la cea de-a doua, există trei echipe la nivel de juniori care activează cu rezultate excelente în Campionatul Naţional.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite