Steaua şi Baia Mare, meci de foc în finala Diviziei Naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pronosticurile au fost confirmate. Pentru al doilea an consecutiv, CSM Ştiinţa Baia Mare şi Steaua vor fisputa finala Diviziei Naţionale la rugby. Deţinătoare a titlului, gruparea maramureşană a surclasat (44-0) pe Dinamo în semifinala pe care a găzduit-o sâmbătă. Baia Mare a marcat opt eseuri, fără a primi niciunul.

Mult mai interesantă, disputa de la Bucureşti, dintre Steaua şi Farul Constanţa, s-a decis spre final. Cele două mari rivale au mers „cap la cap" până la 15-15. Paradoxal, cu toate că au rămas în 14 oameni (Baraulea a fost eliminat definitiv în minutul 60), bucureştenii au mai marcat şase puncte ce le-au adus victoria.

Căpitan al Stelei, Dănuţ Dumbravă a sărbătorit calificarea în finală alături de băieţelul său de cinci luni, pe care l-a purtat pe umeri. „Steaua s-a obişnuit să joace pentru titlul de campioană în ultimii ani. Sperăm ca acum să-l şi câştigăm (n.r. a pierdut de trei ori la rând). Va fi o finală dificilă, noi având mulţi accidentaţi şi un jucător cu cartonaş roşu care riscă să fie suspendat. Nu este însă imposibil să câştigăm cu Baia Mare", ne-a declarat cel care a înscris 15 puncte cu Farul, şase din dropgol şi restul din penalităţi.

Eliminat în finala de anul trecut, Dumbravă îşi doreşte revanşa cu echipa lui. El explică victoria cu Farul, reuşită în inferioritate numerică, prin mobilizarea de care au dat dovadă coechipierii săi. „Ne doream finala. Am alergat de două ori mai mult decât în prima repriză". CSM Baia Mare şi Steaua vor juca sâmbătă, la Bucureşti, cu trofeul pe masă. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite