Steaua Rangers, victorie incendiară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Militarii“ au învins FC Barcelona, cu scorul de 9-4, într-un meci prilejuit de lansarea oficială a formaţiei bucureştene. La primul meci sub această titulatură, hocheiştii roş-albaştri au avut parte de momente inedite din partea organizatorilor şi a spectatorilor.

Peste 2.000 de suporteri stelişti şi nu numai din toate ramurile sportive s-au adunat sâmbătă seara pentru a saluta „noua" echipă de hochei a roş-albaştrilor, prezentată sub o altă denumire: Steaua Rangers.

Şi cum numele cu răsunet occidental deja i-a dat o altă notorietate formaţiei, prezentarea sa oficială nu putea să fie lipsită de spectaculozitate. Astfel, într-o atmosferă incendiară, cu jocuri de lumini, efecte pirotehnice, miniconcerte susţinute de Alex şi Andreea Bănică, dar şi demonstraţii de „raliu" pe gheaţă, a fost prezentată publicului noua formulă a echipei Steaua Rangers.

„Hocheiul este un sport frumos, cu o bogată tradiţie şi nu are voie să moară. Trebuia reinventat. Trebuia venit cu ceva nou. Această strategie de redenumire este de la începutul sezonului. Ne-a adus satisfacţii imense până acum prin faptul că am reuşit să revigorăm echipa şi să facem un schimb de generaţii. Mai avem un proiect care sper să ne ducă la o arenă multifuncţională", a spus preşedintele secţiei de hochei de la Steaua, Cristian Cârlan.

Susţinuţi din tribună de baschetbalişti

Steaua Rangers au avut ca adversari în partida de prezentare, formaţia de hochei FC Barcelona. „A fost pur şi simplu o întâmplare. Acum câteva luni m-am întâlnit întâmplător cu conducătorii clubului din Barcelona. Din vorbă în vorbă am constatat că avem aceleaşi probleme întrucât nici la noi, nici la ei hocheiul nu este în prim planul sporturilor", a motivat Cristian Cârlan prezenţa spaniolilor la Bucureşti.

La spectacol nu puteau lipsi colegii de la club, componenţii echipei de baschet CSA Steaua Turabo Bucureşti. Lovitura onorifică de la începutul meciului a fost dată de Marius Lăcătuş, în timp ce în prima pauză a avut loc o demonstraţie de măiestrie pe gheaţă cu maşina a pilotului de raliuri Alin Mărginean.

Golurile echipei Steaua Rangers au fost marcate de Răzvan Lupaşcu, Ioan Timaru, Andrei Butocinov (2), Roberto Gliga (2), Denis Zabludovski, Cam Severson şi Marius Mărcuş, în timp ce pentru oaspeţi au punctat Juan Munoz, Danilo Didkovski, Mikael Boberg şi Oriol Boronat.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite