Sportivii sunt supăraţi că meciul lui Bute nu a fost difuzat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute
Lucian Bute

În ediţia de luni a emisiunii Răi da Buni, mari sportivi ai ţării au criticat faptul că meciul de box al lui Lucian bute nu a fost transmis, fiindcă nu garanta un rating bun.

Monica Iagăr şi Ilie Năstase au comentat refuzul televiziunilor de a difuza meciul campionului la box Lucian Bute.

VEZI AICI MECIUL LUI LUCIAN BUTE

"Bute vroia să joace meciul în România, eu ştiu ce înseamnă să organizezi un concurs în Bucureşti. Şi eu am vrut să organizez, dar nu aveam bani necesari să organizez acea competiţie. Ştiu cum e pentru Lucian să nu te vadă ţara jucând. Sportivii sunt nişte persoane modeste noi trăim din valoare, din medalii. La Bute e altceva fiindcă el joacă la profesionişti", a spus Monica Iagăr.

"Cineva din minister să meargă la companii şi să ceară bani. Sunt multe companii care vor să dea bani, dar nu merge să ceară nimeni. Nimeni nu face discuţia asta. În Franţa se dau bani şi de la stat, dar cei mai mulţi bani sunt de la companii private. Când eram pe timpul lui Ceauşescu se dădeau toate sporturile, chiar mai mult decât fotbal", a spus Ilie Năstase.

"Eu când eram la federaţie, îmi luam sacul şi mergeam după bani. Şi reuşeam să strâng ceva bani. ", a mai declarat tenismenul.

image
image

Camelia Potec, prin telefon, a spus: "eu am reuşit cu ajutorul unui sponsor să-mi plătesc antrenorul, acum urmează ca în decembrie să mă hotăresc dacă îmi voi continua cariera. Am avut suportul instituţiilor să mă pregătesc în străinătate. Dar pentru antrenor, acest antrenor străin, nu au fost bani, aşa că am căutat eu singură sponsori. Am ales să mă antrenez în străinătate...eu fac acest sport de 20 de ani, în România există doar 2 piscine în care mă pot antrena. De 17 ani, cunosc aceste piscine pe de rost. Aveam nevoie de o schimbare, era cu un an înainte de jocurile de la Beijing şi atunci am luat decizia să schimb decorul şi să plec în străinătate, astfel schimbând piscinele am ajuns la un alt nivel de performanţă".

image

"Un campion olimpic cştigă în jur de 70 de mii de euro, iar în străinătate ajung şi la un milion. Dar noi avem foarte puţini campioni şi vom avea din ce în ce mai puţin", a completat Monica Iagăr.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite