În 12 februarie Lucian Bute va pleca la pregătire în Florida

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute
Lucian Bute

Lucian Bute va pleca în Florida, în 12 februarie, pentru un stagiu de pregătire de o lună și jumătate. În Canada se zvonește că Showtime nu ar fi interesată să transmită meciul cu Carl Froch, mai precis o dispută între un canadian de origine română și un britanic.

Vacanța a luat sfârșit pentru Lucian Bute. Și deși nu se știe încă numele adversarului său din aprilie, el a început deja antrenamentele ușoare. La mijlocul lunii viitoare, ”Mister KO” va pleca în Florida, unde se va pregăti opt săptămâni. Va reveni în Canada abia în 6 aprilie, iar pe 14 va fi din nou în ring – nu se știe dacă va boxa la Centre Bell, arena fiind folosită și de echipa de hochei din Montreal. 

Până să-și pună din nou la bătaie titlul de campion mondial la supermijlocie, în versiunea IBF, Bute va trebui să afle și cine-i va fi adversar. Potrivit RDS, negocierile dintre Interbox și Carl Froch nu s-au finalizat. În plus, în Canada se vorbește despre faptul că rețelei de televiziune Showtime nu îi surâde prea mult ideea de a difuza un meci între un canadian de origine română și un britanic. Și aceasta pentru că el nu ar trezi un la fel de mare interes în SUA – altceva ar fi o confruntare între Bute și Ward.  

Din acest motiv, ziarele de la Montreal pomenesc numele lui Bernard Hopkins atunci când vorbesc despre varianta de rezervă pe care ar avea-o Bute în cazul în care meciul cu Froch nu se va concretiza. Acesta este american, are 47 de ani și a fost primul boxer care a unificat titlurile mondiale ale celor patru versiuni (WBA, WBC, IBF și WBO) la mijlocie. În plus, yankeul și-ar dori un meci cu pugilistul român.  

Acuzat că s-a luptat numai cu boxeri fără valoare sau expirați, Bute ar prefera, totuși, să se bată cu Froch. Iar antrenorul său, Stephane Larouche, este de aceeași părere. ”Meciul cu Froch ar fi un duel interesant. S-ar vinde bine. Lucian se va bate însă cu oricine. Decizia o va lua Jean Bedard. El se va concentra pe antrenamente”, a declarat acesta pentru RDS.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite