„Sper să mă bat pentru titlul mondial”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pugilistul român Ion Ionuţ, alias JoJo Dan, venit ieri în România, a declarat că şi-ar dori ca anul viitor să se poată lupta pentru centura de campion mondial la categoria superuşoară,

Pugilistul român Ion Ionuţ, alias JoJo Dan, venit ieri în România, a declarat că şi-ar dori ca anul viitor să se poată lupta pentru centura de campion mondial la categoria superuşoară, versiunea WBC. „Sper ca anul viitor să mă pot lupta pentru titlul mondial. Eu sunt pregătit pentru orice adversar şi mă voi lupta oriunde. Meciul se poate disputa şi în România, mie îmi este indiferent“, a spus pugilistul.

Se luptă cu mexicanul Casillas

Pe data de 19 decembrie, românul îl va înfrunta pe mexicanul Miguel Casillas în cadrul Galei „Invincibilii 3“, ce se va desfăşura la Ploieşti. În cazul unei victorii, sportivul român va primi centura WBC Intercontinentală, la categoria superuşoară.

„Adversarul meu nu mă sperie. Am studiat cam tot ce se putea despre el. Eu sunt în formă maximă şi vă promit că se vor da pumni adevăraţi în seara de 19. Mexicanii au un renume că sunt rezistenţi la pumni şi se va vedea asta în timpul meciului.

O să încerc să-mi impun stilul meu de joc, să-l fac să lovească acolo unde vreau eu şi o să încerc să conduc lupta. Vă promit un meci frumos, cu mulţi pumni, însă nu pot să promit şi un KO. Dar dacă va veni momentul, nu o să pierd ocazia“, a adăugat JoJo Dan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite