Spectacol pe macadam la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai buni piloţi din campionatul intern de raliuri vor lua startul astăzi, la Sibiu Rally Show, o competiţie similară cu celebra „Cursa campionilor”, unde participă nume grele din Formula

Cei mai buni piloţi din campionatul intern de raliuri vor lua startul astăzi, la Sibiu Rally Show, o competiţie similară cu celebra „Cursa campionilor”, unde participă nume grele din Formula 1.

Pe circuitul de macadam în lungime de 3,5 kilometri, unde are loc şi proba superspecială din cadrul Raliului Sibiului, se vor întrece cei mai buni piloţi din campionatul naţional de raliuri. În plus, 8 dintre copiloţi vor trece de această dată la volan pentru a-şi demonstra calităţile într-o competiţie specială.

Se va alerga în paralel, piloţii cu cel mai bun timp urmând a se califica mai departe. Toate fondurile strânse în urma acestui eveniment vor fi donate copiilor de la Spitalul Hospice „Casa Speranţei” Braşov, pionier al îngrijirii paliative din România şi Europa de Est.

 „Această campanie a fost iniţiată cu sprijinul Mihaelei Rădulescu şi sper să strângem cât mai multe fonduri pentru acest spital”, a spus Sorin Itu, organizatorul Sibiu Rally Show 2008. Evenimentul va începe la ora 10.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite