Spectacol la Sport Arena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă vremea nu a fost pe gustul tuturor, meciurile de la turneul Sport Arena au putut să se dispute conform programului, în ciuda faptului că ploaia a mai încercat, timid, să încurce

Chiar dacă vremea nu a fost pe gustul tuturor, meciurile de la turneul Sport Arena au putut să se dispute conform programului, în ciuda faptului că ploaia a mai încercat, timid, să încurce planurile organizatorilor.

Ca de fiecare dată, nu au lipsit coşurile spectaculoase, orgoliile şi disputele între participanţi, aceştia dorind să arate că echipa lor stăpâneşte relaţia "trei la trei".

Nu au mai fost americanii de la Flying 101 şi nici francezii de la Slam Nations, dar asta nu înseamnă că nu am avut un show adevărat. Zburătorii de peste Ocean au lipsit, însă slam-dunk-urile spectaculoase au putut fi urmărite pe arenele cochete din cadrul Institutului Politehnic Bucureşti.

De fiecare dată, oficialii turneului au ştiut să atragă jucătorii şi spectatorii, iar acest lucru s-a văzut. Formaţiile care se anunţau favorite la cucerirea supremaţiei s-au bătut până târziu în noapte.

Peste 200 de echipe înscrise

În cel de-al doilea turneu organizat de Sport Arena au participat 204 echipe, cu patru mai mult decât limita impusă de organizatori. Pe site-ul competiţiei înscrierile s-au terminat în mai puţin de patru zile, multe formaţii fiind deja în aşteptarea celui de-al treilea turneu.

Au fost prezente formaţii din toată ţara, mulţi dintre jucători dormind pe la prieteni sau cunoştinţe, deoarece nu au găsit cazare la un cămin din Capitală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite